Viron muinaistaideseuran vuosikokous

Seuran jäsenet osallistuivat yhteistyökumppaninsa Viron muinaistaideseuran vuosikokoukseen Viru Kodassa Palmsessa lokakuussa 2017. Päivän aikana kuulimme kiinnostavia esitelmiä Kirgisian kalliotaiteesta, Fos Coan and Siega Verden kalliopiirroksista, Suomen kalliomaalauksista, kulttikivistä sekä Kiinan silkkitiestä.

Kalliotaidematka Hossaan

Suomen Muinaistaideseuran syysmatka 2017 tehtiin Hossan uuteen kansallispuistoon, jossa pääkohteena tietenkin oli yksi Suomen kolmesta suurimmasta kalliotaidekohteesta: Värikallio.

Kalliotaidematka Kanozeroon

Pieni ryhmä seikkailuhenkisiä kalliotaiteen ystäviä vietti viikon Kuolan niemimaan upeilla kalliotaidekohteilla Kanozerossa elokuun 2017 alkupäivinä. Matkalla vierailtiin useilla kalliomaalauskohteilla Kanozeron saarilla.

Leijonamiehen jäljillä 2018, Mervi Suomalainen

Matka Pyreneille 2015, Mervi Suomalainen