Seuran esittely

Suomen muinaistaideseura ry (Finlands fornkonstsällskap rf.) rekisteröitiin vuonna 1998. Seuran kotipaikka on Hämeenlinna, mutta toiminta kattaa koko Suomen. Seura edistää suomensukuisten kansojen muinaisen taiteen, maailmankuvan, ympäristön ja elämän ymmärtämistä. Pohjoisten kansojen kalliotaide, sen tuntemus ja suojelun merkitys painottuvat vahvasti seuran toiminnassa.

Suomen Muinaistaideseura tekee tunnetuksi muinaistaidetta ja julkaisee tutkimustuloksia. Seura järjestää aiheeseen liittyviä matkoja ja seminaareja sekä tutustuttaa lapsia ja nuoria esivanhempien saavutuksiin. Yhteistyö erityisesti Viron muinaistaideseuran sekä Venäjän ja skandinaavisten tahojen kanssa on jatkuvaa. Kansainväliset yhteydet laajenevat edelleen.

Seurassa on tällä hetkellä noin 215 jäsentä.

Seuran historiikki 10v.

Jäseneksi hakeminen

Suomen Muinaistaideseuran jäsenenä saat sähköpostiisi jäsenkirjeen, josta löydät tietoa matkoista ja muista tapahtumista sekä olet oikeutettu saamaan kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän Hiisi-lehden. Seuran jäseneksi voit hakea alla olevalla lomakkeella. Yhteystietojesi lisäksi kerrothan, miksi haluat liittyä seuran jäseneksi.

Seuran jäsenmaksu on 15 € opiskelijoille, 30 € henkilöjäsenille sekä 100 € yhteisöjäsenille.